Rasmus Strøm Evensen

Denne unge trønderen begynte å skrive dikt i skoletimene når han kjedet seg. Noen få år senere er han nå en etablert lyriker på et stort internasjonalt nettsted, nemlig Poems & Quotes. Dette har vært et lærerikt sted å skrive for, på grunn av den store leserskaren han har opparbeidet seg og alle tilbakemeldinger han har fått. I tillegg er hans diktsamling Tales from the Twilight of Love nå ferdig, slik at han kan kalle seg forfatter i tradisjonell forstand.

Strøm Evensen er inspirert av alt fra den klassiske, amerikanske forfatteren Edgar Allan Poe til diverse moderne heavy metalband, og synes det engelske språket har mye skjønnhet i seg. Han får ut mange av sine følelser gjennom diktningen; følelser som havner på papiret i form av dikt som ofte forteller hele historier om natur, kjærlighet, glede og det mer dystre som finnes i sinnet til mange mennesker.

Rasmus Strøm Evensen har det siste året avtjent verneplikten i Luftforsvaret. I en sivil tilværelse vil han fortsette å skrive dikt på engelsk, men han er også interessert i å utforske andre litterære områder. Tiden vil vise i hvilken retning forfatterskapet hans går.